Skip to main content

Consense

Naam:Consense
Omgeving:Amsterdam
Website:www.hsp-consense.com
Contact:
Omschrijving:Ervaringsgerichte individuele HSP- begeleiding

Renate Korthof (ConSense) is werkzaam in het EszenzZ Centre in Amsterdam Noord en heeft daar ook haar certificaat voor HSP- begeleiders verworven.

Ik werk vooral vanuit mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van hoog sensitieve mensen. Tevens gebruik ik mijn NLP- achtergrond en mijn ervaringen uit twaalf jaar Reikimasterschap net zoals o.a. het gedachtegoed van Eckhart Tolle, Osho en aspecten uit de Boeddhistische Psychologie.

Inmiddels heb ik gedurende een aantaal jaren op een steeds effectievere manier leren reageren op de hulpvragen van HSPs. Zo staat er nu vooral een individuele HSP-leergang en desgewenst energetische ondersteuning door Reiki centraal. Bewust je aanwezigheid in het hier- en –nu te ‘leren’ ervaren in een veilige omgeving is een effectieve aanpak gebleken. Gecompleteerd met kleine thuisopdrachten en eventueel aanvullende literatuur lijkt het meer op een leergang dan op een therapie. Maar de naam is bijzaak – de unieke hooggevoelige persoon staat in het middelpunt.

In ieder geval mag iedereen zich eerst in een gratis en individueel kennismakingsgesprek (meestal twee middagen per maand ) vrijblijvend oriënteren.

Mail of bel voor meer informatie:

Renate Korthof, Amsterdam, zie contact