Skip to main content

Ineke Snelleman

-
Naam:Ineke Snelleman
Omgeving: Eindhoven
Website: www.inekesnelleman.nl
Contact:
Omschrijving:Voor gevoelige mensen die om willen leren gaan met alle aspecten die horen bij het hooggevoelig zijn.

Iets over mij:

Ik ben een hooggevoelig mens, geboren in het jaar 1957. Het hooggevoelig zijn is voor mij een hele ontdekking geweest. Mijn verlangen was om veel over hooggevoeligheid te weten en ook wilde ik ontdekken hoe ik mezelf als HSPer neer kon zetten. Tevens wilde ik om leren gaan met alles wat ik zelf had meegemaakt. Je zou mij een ervaringsdeskundige kunnen noemen in de therapieën die ik nu geef aan mensen zoals jij.

Ik heb een vierjarige opleiding Psychosociale Begeleiding, met de afstudeerrichting Transpersoonlijke Counseling gevolgd bij de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO. Tevens heb ik een vierjarige opleiding tot Intuïtief / Energetisch Therapeut gevolgd. Ook heb ik een driejarige opleiding in de Jungiaanse Psychologie en een opleiding Hypnotic Practioner gedaan. Uit interesse heb ik diverse cursussen op spiritueel gebied gevolgd. Om vakbekwaam te blijven volg ik regelmatig bij- en nascholing. Mijn grootste passie is het begeleiden van mensen in hun groei en ontwikkeling.

Mijn afstudeerscriptie bij de SPSO ging over: Hooggevoeligheid en trauma.


Wat informatie over HSP:

Als hooggevoelig mens kan je de wereld als heel intens ervaren, deze gevoelens kunnen erg verwarrend zijn. Films en televisieprogramma's waarin geweld voorkomen kunnen als onverdraagzaam worden ervaren. Je kan ook heel intens meegaan met vreugde en geluk of geraakt worden door mooie beelden. De verbinding die je hebt met mensen, dieren en natuur kunnen je zomaar ineens raken. Misschien zijn er ervaringen die je niet kunt verklaren. Vragen als: hoe ga ik hier mee om? wat betekent dit voor mij? kunnen naar boven komen.


HSP en pijnlijke ervaringen

Hooggevoelige mensen kunnen pijnlijke ervaringen, juist door het gevoelig zijn, als erg belastend hebben ervaren. Je kunt deze ervaringen zelfs als traumatiserend hebben beleefd.

Het traumatische kan er al uit bestaan dat jezelf niet begrepen en (h)erkend hebt gevoeld.

Therapie met een hart

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om bij mij in therapie te komen. Ik werk op de transpersoonlijke manier, gewone therapie met iets extra's. Het extra van het transpersoonlijke wordt door hooggevoelige mensen vaak als erg prettig ervaren. De inzichten van Carl Gustav Jung gebruik ik tijdens mijn therapieën.

Je kunt op mijn website veel informatie vinden over de therapieën die ik geef. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je van mij kunt verwachten: aandacht voor jou als mens, aandacht vanuit mijn hart. Met respect voor het proces waarin je zit kijk ik welke vorm van therapie die ik aanbied voor jou geschikt is, daarin laat ik mijn gevoel en intuïtie spreken.


Gratis kennismaken

Ik snap heel goed dat een hooggevoelig mens graag even wil voelen, de sfeer wil proeven of de kat uit de boom wil kijken. Daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten aan, zo kan je op je gemak ervaren of wij samen een klik kunnen hebben.


Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de LVPW en geregistreerd bij de RBCZ, hierdoor vergoeden de meeste ziektekostenverzekeringen een consult geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van jouw polis. Vraag bij jouw verzekering na of jij ook voor vergoeding in aanmerking komt.


Workshop

Regelmatig bied ik de workshop: ‘Hooggevoelig, hoe blijf je bij jezelf’ aan. De data staan op mijn website

Inspiratiebrief

Via mijn website: www.inekesnelleman.nl kan je deze aanvragen.

Indien je nog meer informatie over mij wilt kan je mijn website bezoeken (zie boven). Je mag mij ook bellen: 06 18850967 of mailen naar info@inekesnelleman.nl

Terug naar boven