Skip to main content

Meander Yoga

Naam:Meander Yoga
Omgeving:Rotterdam
Website:www.meanderyoga.nl
Contact:
Omschrijving:Het pad van Yoga is eindeloos

Ademtherapie en yoga bij HOOGGEVOELIGHEIDVan ‘doen’ naar ‘zijn’;

Heidi Serbruyns geeft yogalessen en ademtherapie in groep en privé en heeft sinds 2009 haar eigen praktijk Meander yoga in Rotterdam. Soms zijn we het lichaam een beetje vergeten en zijn we zo in beslag genomen door de buitenwereld dat het ‘doen’ voorop is komen te staan. Het lijkt wel of we alleen nog maar een hoofd zijn, waarin van alles ronddraait en dat maakt ons rusteloos en gestrest. De gevoelswereld is een beetje weg gestopt. Hoog sensitieve mensen, die van nature thuis zijn in de gevoelswereld zijn zich hier vaak niet eens van bewust want ze lijken toch zo goed bezig te zijn: zorgzaam zijn voor de anderen, doen hartstikke hun best of leggen de lat voor zichzelf hoog.

In privé sessies gaat het niet om het analyseren van wat er zich afspeelt in het hoofd. We gebruiken het lichaam en de adem als voertuig om ons te leiden naar sensitiviteit en bewustwording.

Eenvoudige yoga houdingen worden ingezet om de adem bewust waar te nemen, adem technieken dienen om ons weer terug in het hier en nu te brengen. Daar is er geen ja maar, als dat dan dat, daar zijn de dingen zoals ze ‘zijn’. In dat stille veld van waarnemen komen we dichter bij wat wij nodig hebben en bij wie we in werkelijkheid zijn.

Heidi Serbruyns is zelf hooggevoelig en geeft les vanuit haar eigen ervaring: ‘Het is een enorme kracht en energie die vrij komt wanneer er weer contact wordt gemaakt met het lichaam en wanneer er met onvoorwaardelijke liefde mag gevoeld en gekeken naar alles wat er is.’ Kijk op www.meanderyoga.nl en maak een afspraak met Heidi Serbruyns
mail: heidi@meanderyoga.nl
06 26937240