Skip to main content

Nadine Carter-Innerscore therapie

Naam:Nadine Carter-Innerscore therapie
Omgeving:Noord Brabant
Telefoon:0416-663960 / 06-10459886
Websites:www.nadinecarter.nl
Contact:
Omschrijving:Word weer zoals je bedoelt bent.
Terug naar je authentieke ik, op jouw tempo, jouw manier.

Hoe ervaar jij jouw hoog gevoeligheid?

Hoog gevoelig zijn is een mooie eigenschap, het maakt je zuiver, puur en krachtig. Maar dat is lang niet altijd zo. Hoog gevoeligheid kan ook ingewikkeld zijn. Er kan veel op je afkomen waar je niet goed mee weet om te gaan. Je kunt geraakt worden door mensen die belangrijk voor je zijn. Het aangaan van verbindingen met anderen kan je te veel energie kosten.

Ervaar je een innerlijk gevecht tussen hoe je werkelijk wilt zijn en hoe je bent op het moment?

Waar komt het door dat het leven soms zo overweldigend kan zijn?

Vaak wordt gezegd dat dit komt omdat je hoog gevoelig bent. Dat klinkt logisch. Op deze manier er naar kijken, betekent echter wel dat je jezelf tot iets ‘veroordeeld’ waar je dan maar moeilijk van af komt. Je moet het dan maar allemaal ondergaan omdat je nu eenmaal hoog gevoelig bent.

Vanuit mijn optiek komt het niet door je hoog gevoeligheid, maar door wat er opgeslagen ligt in jezelf. Je reageert op situaties namelijk altijd vanuit jezelf, vanuit eerdere ervaringen, pijn die je nog niet verwerkt hebt. Je hebt als klein kind situaties meegemaakt met andere mensen, die voor jou ingewikkeld waren, die te groot waren om mee om gaan. Een kind neemt dan altijd een beslissing, je bedenkt letterlijk een strategie hoe je er het beste mee om kunt gaan. Dit wordt later je overlevingsmechanisme, de patronen die we graag willen doorbreken omdat ze niet meer helpend zijn.

Hoe jij van je hoog gevoeligheid je kracht kunt maken.

Het opruimen van de nog onverwerkte gevoelens zoals ‘eenzaamheid, verdriet, boosheid, niet gezien en gehoord zijn, is nodig om weer te verbinden met jezelf. De belemmerende overtuigingen zoals ‘dit kan ik toch niet, als ik nee zeg wordt de ander boos of ik moet voor de ander zorgen’, maken dat je ver verwijderd bent van je verlangen, je oorspronkelijke kern. Innerscore helpt je hierbij. Door te kijken naar jezelf (een video analyse van je gezicht helpt je dit op een zuivere manier te doen) ontdek je de bron van je problemen. Het opruimen van deze bron en pijn uit je lijf, geeft ruimte voor je verlangen. Je kunt vanuit je diepste kern een nieuw besluit nemen.

Thuiskomen in jezelf

Het vrij zijn van oude pijn, maakt dat jouw kracht een vanzelfsprekendheid wordt. Je komt thuis in jezelf. Je kunt hanteren wat er op je pad komt, je weet wat goed is voor je en je leeft ernaar. Zonder angst, zonder schuldgevoel. En je hoog gevoeligheid helpt je daarbij, wordt je kracht.

Innerscore

Ik ben Nadine, een hoog gevoelige vrouw. Ik ken verschillende kanten van het leven en ga elke uitdaging aan om te groeien. Ik wil mezelf ontwikkelen en kom steeds dichter bij mezelf. Dat is wat ik uitdraag in mijn werk en waar ik jou mee help. Wil jij weer worden zoals je bedoeld bent te zijn? Dan ben ik er voor jou om je te helpen. Wees welkom!