Skip to main content
Naam: Zenya
Omgeving: Den Bosch
Website: www.zenya.nl
Contact: emailname = "info" emailserver = "zenya" document.write(""); document.write(emailname + "@" + emailserver + ".nl"); document.write("");
Omschrijving: Gezondheidspraktijk voor hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

Zenya biedt drie specialisaties aan, te weten: leergang Hoog Sensitieve Personen (HSP), verbreken van beperkende banden en voetreflexzonetherapie. Deze diensten worden naar wens afzonderlijk of gecombineerd aangeboden. Hieronder volgt een korte beschrijving van deze specialisaties.

Leergang Hoog Sensitieve Personen (HSP)

Zenya werkt met Hoog Sensitieve Personen (HSP). Hoe ga ik als HSP met hooggevoeligheid om in een "laag sensitieve" maatschappij? Hoe leer ik om vanuit mijn eigen centrum te handelen in plaats van slachtoffer te zijn van prikkels uit de buitenwereld? De individuele leergang die Zenya biedt geeft je de mogelijkheid dit op een effectieve en praktische manier te integreren in het dagelijks leven. Leren gebruik te maken van je opmerkingsbegaafdheid, in plaats van het ervaren als een last!

Verbreken van beperkende banden

Relaties komen in allerhande verschillende soorten, maten en intensiviteit voor. Elke relatie heeft een bepaalde verbintenis die een storende factor kan hebben, waar je niet altijd bewust van bent. Relaties hoeven zich niet alleen te vormen in de mensheid, maar kan zich ook voordoen in materie en natuur. Zodra er een beperking op zit, ervaren we een innerlijke geremdheid om ons zelf te kunnen zijn. Zenya begeleid je om deze beperkende banden te verbreken volgens de Phyllis Krystal methodiek "Cutting the Ties".

Voetreflexzonetherapie

De voet kan gezien worden als een spiegelbeeld van de totale mens. In de voet vind je niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten terug. Levensprocessen die zich hebben vastgezet, worden door voetreflexzonetherapie weer in beweging gebracht. Zenya masseert de voeten met aandacht en liefde zodat het een gunstige invloed heeft op de mens.

Zenya biedt voor de leergang HSP en het verbreken van beperkende banden een vrijblijvend en individueel kennismakingsgesprek aan. Kijk voor meer informatie op onze website: www.zenya.nl

 

 

 

HEB JIJ OOK ZIN OM MEE TE DOEN MET HET HSP BEWUSTWORDINGSWEEKEND IN MAART OF JUNI?

 

De bedoeling van dit weekend is dat je de tijd neemt om in alle rust, zonder de afleiding van je dagelijkse beslommeringen, bewust te worden van wie je werkelijk bent.
Het HSP bewustwordingsweekend helpt je om meer in balans te raken, zodat je niet meer zo snel de focus op de buitenwereld richt, maar meer de aandacht naar jezelf hebt.
Dit heeft een enorme doorwerking op je zelfwaardering. Daarnaast wordt je bewust gemaakt van je zintuiglijke waarnemingen zonder dat je aandacht automatisch naar de springerige bewegingen van het verstand (the mind) wordt gezogen.

Het programma geeft je inzicht in het functioneren van ons bewustzijn. Er ontstaat helderheid op welke manieren ons denkapparaat zichzelf voortdurend weet aan te zwengelen en zo de dominerende factor in je leven blijft spelen. Zodra je dit gaat doorzien, zal het zijn kracht verliezen.
Wanneer er besef is dat we alsmaar leven vanuit de identificatie met ons verstand, wordt je via de sessies, zelfonderzoek en meditaties uitgenodigd om tot een herkenning te komen van een bewustzijn dat vrij is van het lawaai van het denken.

De setting van het weekend is om dingen in elkaar te gaan herkennen. Hierdoor ben je een mooie spiegel voor de ander. Door de samenwerking ontstaat er ruimte voor het inzicht dat, wanneer we stoppen met de activiteit van beheersen, strijden en controleren, de dingen uit zichzelf tot oplossing komen. Wat dan overblijft is compassie met de ervaring van dit moment. Er ontstaat een terugkeer naar onze natuurlijke staat, waarin je aandacht vrij is en niet in beslag wordt genomen door onnodig gepieker. Vaak merk je dan pas hoeveel energie verloren is gegaan in het bevechten van dingen.

Kijk voor meer informatie op www.zenya.nl

 

 

 
x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar