Naam: OSC One Session Coaching
Omgeving: Amsterdam
Website: www.onesessioncoaching.nl
Contact: emailname = "felixbrabander" emailserver = "hetnet" document.write(""); document.write(emailname + "@" + emailserver + ".nl"); document.write("");
Omschrijving: In één sessie naar de kern

One Session Coaching (OSC) is mede ontstaan vanuit mijn kwaliteiten als HSP. Deze vorm van coaching is gericht op mensen die direct naar de kern van zichzelf willen. Hooggevoeligheid heeft als consequentie dat je eerder dan anderen wordt gedwongen om fundamenteel voor jezelf te kiezen en contact te maken met je kern. Doe je dat niet dan levert je dat meer dan bij anderen schade op.

Met hooggevoeligheid heb je iets bijzonders in handen. Tegelijkertijd heeft deze eigenschap de neiging om je weg te halen van jezelf. Vaak spelen daarbij loyaliteitskwesties met belangrijke mensen een cruciale rol in je leven als HSP. Verder lijkt het vaak alsof hooggevoeligheid niet begrepen wordt of zelfs als bedreigend wordt ervaren. De oorzaak hiervan ligt deels bij onze overspannen samenleving, voor een ander deel zit het in de persoonlijke overlevingsmechanismen van hooggevoelige mensen zelf. Het kan leiden tot een gevoel van opgesloten zijn in jezelf en een eindeloze zoektocht naar de zin van het leven. Veel HSP's zijn paradoxaal genoeg afgesloten van hun gevoel, het enige compas dat je hebt om te ontdekken wie je werkelijk bent.

One Session Coaching gaat in een sessie naar de kern, omdat het een diepere laag aanspreekt. Dit is mogelijk omdat gebruik wordt gemaakt van een vorm van dialoog en vragen stellen die gebaseerd is op stilte en onbevangenheid. Niet iedereen is tot deze vorm van coaching in staat omdat het vereist dat je jezelf als coach 'terughoudt'. Vanuit de rust die dit geeft kan je fysieke en emotionele systeem zich ontspannen en kan er de fundamentele verdieping plaatsvinden die je in jezelf zoekt. Er wordt aangeraakt wat altijd al in je zit, verborgen onder oude patronen en overlevingsmechanismen. De werkelijke essentie van jezelf komt naar boven. Daarnaast krijg je concrete handvatten om je die essentie eigen te maken en te vertalen in een betekenisvolle invulling van je leven.

Recentelijk is de 4e druk van het boek 'Follow Your Senses' van Felix uitgekomen. De prijs van dit boek is normaal 64 euro. Tot en met 28 februari 2018 is dit boek in de aanbieding en kost het 49 euro. Koop je er twee tegelijk, dan is de prijs per boek zelfs 39,50 euro. Als je er iemand een cadeau mee wilde doen, dan is dit je kans. Ga direct naar www.onesessioncoaching.nl en claim jouw korting.