Skip to main content
Naam: Psychologie praktijk Zayla Hogervorst
Omgeving: Amsterdam/Utrecht
Website: www.ppzh.nl
Contact: emailname = "info" emailserver = "ppzh" document.write(""); document.write(emailname + "@" + emailserver + ".nl"); document.write("");
Omschrijving: Psycholoog en ervaringsdeskundige gespecialiseerd in hooggevoeligheid

Mijn naam is Zayla Hogervorst en ik ben in 1998 afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarna heb ik bij verschillende instellingen gewerkt. Inmiddels ben ik zelfstandig gevestigd en richt ik me vooral op de thema’s hooggevoeligheid en burn-out. Mijn keuze om mij te specialiseren hierin, komt voort uit het feit dat ik zelf ook een burn-out gehad heb en dat ik er in die periode achter kwam dat ik hooggevoelig ben. Naast psycholoog ben ik dus ook ervaringsdeskundige.

Verder werk ik met verschillende methodes, doch voornamelijk via gesprekken. Ik heb een nuchtere inslag, maar heb in de loop der jaren het belang van enkele alternatieve methodes ingezien. Vandaar dat ik af en toe ook met creatieve methodes werk, zoals: (geleide) meditatie, ontspanningsoefeningen etc. Ik werk vanuit het principe van gelijkwaardigheid. Het gaat erom dat jij je prettig voelt en dat we samen kijken wat jou kan helpen je te uiten en meer over jezelf te ontdekken. Vervolgens ga je zelf, met een beetje ondersteuning van mij, een plan maken om met jouw klachten om te gaan en jouw kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten.

Voor verdere informatie zie boven, maar je mag ook bellen: 06-34414060

 

 

 

x

Over Hooggevoelig

Hooggevoelig is begonnen als initiatief om het begrip Hooggevoelig bekend te maken in Nederland. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft een andere vorm van omgevingsbewustwording (Sensitief). Deze mensen komen later in hun leven er achter dat zij daardoor anders reageren op bepaalde prikkels. Hooggevoelig wil de mogelijkheid bieden om handvatten toe te reiken m.b.t. informatie omtrent het bekend worden met Hooggevoelig zijn.

De afgelopen jaren is de website diverse malen van eigenaar gewisseld en is met wisselend succes een goede website opgezet maar hebben we ook slechte periodes gekend. Door onze krachten te bundelen met andere websites denken wij dat wij een breder platform kunnen bieden omtrent het bieden van informatie over diverse uiteenlopende onderwerpen.